Kuulumisia työmaalta, viikko 39

28
.
9
.
2018
Muokattu
28
.
9
.
2018

Raaden hampaassa sisäpurkutyöt ovat pääosin valmistuneet

Tornin sisäpurkutyöt ovat pääosin valmistuneet. Purkutöitä tehdään vielä kuitenkinK1-kerroksessa (vanha K2. kerros) sekä tornin ylimmissä kerroksissa.K1-kerroksessa, käytöstä poistetun ulosajorampin juurella on käynnissämaanrakennus- ja paalutustyöt myöhemmin asennettavaa torninosturia varten.Tornin juureen asennettavan nosturin johdosta joudumme hieman laajentamaantyömaa-aluetta tornin pohjoispuolella, jotta nosturille saadaan turvallinen lastaus- jatyöskentelyalue. Ilmoitamme vielä myöhemmin tarkemman ajankohdantorninosturin pystytykselle.

Tornin kerroksissa 6-14, on jo päästy rakentamaan uutta ja siellä onkin parhaillaankäynnissä levytys-, tiivistys- ja maalaustyöt. Myös uuden talotekniikan asentaminenon jo alkanut. Toiseen kerrokseen on valettu uusi välipohja hissien sisäänkäyntienympärille.

Vielä myöhemmin tänä syksynä aloitamme vanhan uima- ja palloiluhallin purkutyöttornin itäpuolella sekä lähes koko tornin peittävien rakennustelineiden kasauksen,jotta ikkunat saadaan vaihdettua ja tornin julkisivu pestyä.Seuraavalla sivulla muutamia kuvia Raaden hampaan työmaalta.

LISÄTIETOJA

Joonas Rinkinen

Viestintäkoordinaattori, Keilaniemenranta

YIT Rakennus Oy

puh. 050 581 0737 tai joonas.rinkinen@yit.fi