Tilat ja palvelut

Aula- ja toimitilapalvelut

Keilalammen aula- ja toimitilapalvelua hoitaa Confide. Aulapalvelu on auki klo 7.30 – 16.30.

Confiden puoleen voit kääntyä seuraavissa asioissa

  • Aulapalvelu
  • Kulkuavaimet ja ID-kortit
  • Postitus ja kuriiripalvelut
  • Kokoustilojen varustus
  • Taukokeittiöiden elintarvikkeet (kahvit, teet jne.)
  • Handy Man (pienet korjaukset ja huoltotehtävät)
  • Siivous ja jätehuolto
  • Viherkasvien hoito
  • Pysäköintioikeudet, vieraspysäköinnin hallinta
  • Kulunvalvonta


Aulapalveluihin voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoin:

Neuvottelutilat

Keilalammen kokoustilat on tarkoitettu Accountorin käyttöön ja niitä ei vuokrata ulkopuolisille.

Kokoustiloja voi varata Meetus-tilavarausjärjestelmän kautta. Käyttäjätunnukset ja ohjeet varausjärjestelmään toimitetaan erikseen Accountorin työntekijöille.

Jotta kokoustilat riittävät kaikille tarvitsijoille, pyri aina varaamaan kokoukseen sopivan kokoinen neuvotteluhuone. Käytä ensisijaisesti lyhyisiin 2-3 hengen sisäisiin kokouksiintoimistotiloissa sijaitsevia minikokoushuoneita, jotka eivät ole varausjärjestelmässä.

Ota huomioon kokoustilan seuraava käyttäjä ja jätä kokoustila siistiksi käytön jälkeen: laita tuolit paikoilleen, vie roskat pois, pyyhi tussitaulut ja heitä käytetyt fläppipaperit pois ym.

Jos tarvitset kokoustarvikkeita tai lisää tuoleja kokoushuoneeseen, ota yhteyttä Confideen. Älä siirrä tuoleja huoneesta toiseen.

Neuvottelukeskus

Keilalammen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa neuvottelukeskuksessa ja Plazalla on yli 20 eri kokoista kokoustilaa, IT-koulutusluokka ja auditorio. Nämä tilat on tarkoitettu ensisijaisesti asiakastapaamisiin, kouluksiin ja vierailijoille.

Neuvottelukeskuksen aulassa on kokouksia ja vierailijoita varten kahvi- ja teetarjoilu sekä hedelmiä ja keksejä. Muun kokoustarjoilun voi tilata Meetus-järjestelmän kautta ravintola Dylanilta.

Accountorin sisäiset kokoukset 

Sisäisiin kokouksiin käytetään ensisijaisesti toimistotilojen yhteydessä olevia neuvotteluhuoneita.

a+Lounge

Keilalammen toisessa kerroksessa on sisäisiin tiedotustilaisuuksiin ja henkilöstötapahtumiin soveltuva a+Lounge. Tila on avotila hienoilla merinäkymillä.

Loungessa on istumapaikkoja noin 70 henkilölle (pöytä- ja sohvapaikkoja). Kahvi- ja kokoustarjoilut a+Loungeen voi tilata Meetus-järjestelmän kautta ravintola Dylanilta.

a+Lounge on pääsääntöisesti varattu Keilalammen henkilöstön taukotilaksi lounasaikaan kello 11-13. Jos tarvitset tilaa koko päiväksi, ota yhteyttä aulapalveluun.

Minikokoushuoneet ja puhelinkopit

2-3 hengen kokouksia sekä puheluita varten Keilalammen toimistotiloissa on varausjärjestelmän ulkopuolella olevia pieniä kokoushuoneita ja muutamia puhelinkoppeja. Hyödyntämällä näitä tiloja puheluihin, puhelinkokouksiin ja lyhyisiin kahdenkeskisiin tapaamisiin voit helpottaa varsinaisten kokoustilojen saatavuutta.

K1-kerroksen yhteinen Uolevi-neuvottelutila

K1-kerroksessa ravintola Dylanin yhteydessä on koko kiinteistön yhteinen neuvottelutila Uolevi 20 hengelle. Uolevin voit varata olemalla yhteydessä ota yhteyttä aulapalveluun.

Neuvottelutilavarausjärjestelmä

Neuvottelutiloja varataan Meetus-järjestelmän kautta. Accountorin henkilökunnalle annetaan automaattisesti tunnukset järjestelmään. Järjestelmän kautta pystyt tilaamaan tarjoiluita Dylan-ravintolasta kokousta varten. Jos sinulla on kysymyksiä tunnuksiin tai varausjärjestelmään liittyen, ota yhteyttä aulapalveluun.

Ravintolapalvelut ja tarjoilu

Aamiainen, lounas ja välipala

Dylan Keilalampi tarjoaa aamiaista, lounasta ja välipalaa arkisin kello 8.00-16.00. Aamiaista tarjotaan klo 8.00-10.00. Lounasta tarjotaan kello 10.30-14.00 välisenä aikana. Dylan Keilalampeen ovat tervetulleita kaikki lähiseudun asiakkaat. Ravintola sijaitsee K1-kerroksessa.

Maksuvälineinä käteisen ja korttien lisäksi käyvät erilaiset mobiili- ja paperilounassetelit, mm. EazyBreak, KelpoLounas, ePassi sekä Edenredin lounassetelit ja lounaskortit

Katso Dylanin lounaslista täältä. Voit myös tilata lounaslistan sähköpostiisi lähettämällä viestiä osoitteeseen keilalampi@dylan.fi.

Kokoustarjoilut

Dylan Keilalampi toimittaa kokoustarjoilut kaikkiin Keilalammessa järjestettäviin tilaisuuksiin. Tarjoilut voi tilata Meetus-tilavarausjärjestelmän kautta.

Pysäköinti

Vierailijat

Keilalammen maksuttomat vieraspysäköintipaikat sijaitsevat hiekkakenttäpysäköintialueella osoitteessa Keilaranta 2. Ilmoitathan saapuessasi autosi rekisteritunnuksen Keilalammen aulapalveluun. Muussa tapauksessa pysäköinnistä voidaan sakottaa.

Accountorin henkilökunta

Keilalammessa työskentelevät accountorilaiset voivat pysäköidä maksutta parkkihallin tasolla H1, joille pääsee Keilasataman puolelta Keilalammen kulkuavainta näyttämällä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Jos taso H1 on täynnä, voit pysäköidä maksutta myös hiekkakenttäpysäköintialueella osoitteessa Keilaranta 2. Molempien pysäköintialueiden pysäköintioikeuden saa ilmoittamalla auton rekisteritunnuksen Keilalammen aulapalveluun.

Ilmoita sähköpostilla info.keilalampi@accountor.fi seuraavat tiedot:

1. Oma nimesi

2. Sähköpostiosoitteesi

3. Puhelinnumerosi

4. Auton rekisteritunniste

5. Klusteri

Jos käytössäsi on kaksi autoa, voit ilmoittaa molemmat rekisterinumerot. Pysäköintioikeus on voimassa kuitenkin vain yhdelle autolle kerrallaan.

Keilalammessa vierailevat accountorilaiset, joilla ei ole Keilalammen kulkuavainta voivat pysäköidä maksutta hiekkakenttäpysäköintialueella osoitteessa Keilaranta 2. Muistathan Keilalammessa vieraillessasi ilmoittaa auton rekisterinumeron Keilalammen aulapalveluun, muussa tapauksessa pysäköinnistä voidaan sakottaa.

Autopesu

Pysäköintihallissa tasolla H1 sijaitsee autopesula Wuppe Autopalvelut. Pesula on avoinna arkipäivisin alkaen klo 8.00 siihen asti, kun asiakkaita riittää. Autopesujen lisäksi palveluihin kuuluu myös renkaidenvaihto ja säilytys, tuulilasin korjaus ja vaihto sekä myllytys.

Katso hinnasto täältä!

Yhteystiedot: 

puh: 0404842886
email: wuppe@wuppe.fi
kotisivut: https://www.wuppe.fi

Flow Cafe, Game Room ja Meriterassi

Flow Cafe 

Avataan 23.8.2018

Plazalla on Accountorin henkilöstölle tarkoitettu rento tauko- ja kohtaamispaikka. Henkilöstökahvila Flow Cafe tarjoaa kahvia, teetä ja välipalaa kello 7.30 alkaen. Kahvilassa voit myös syödä omia eväitäsi ja siellä on kaksi mikroaaltouunia eväiden lämmittämiseen.

Game Room

Plazalla sijaitsee myös Game Room, josta löytyy Foosball –pöytäfutis ja pelikonsoli. Pelit ovat kaikkien accountorlaisten vapaassa käytössä.

Tule Plazalle tai Game Roomiin viettämään rento hetki muiden accountorlaisten kanssa. Pieni tauko silloin tällöin tekee ihmeitä työteholle ja jaksamiselle!

Suihkut ja pukuhuoneet

Henkilökunnan käyttöön tarkoitetut suihkut ja pukuhuoneet sijaitsevat K1-kerroksessa.

Pukuhuoneiden yhteydessä on lukollisia kaappeja. Kaapit on tarkoitettu henkilöille, jotka tulevat töihin pyörällä tai muusta syystä tarvitsevat kaappia vaihtovaatteiden säilyttämiseen. Tiloissa on myös kuivauskaappeja urheiluvaatteiden ja pyyhkeiden kuivaamista varten.

Accountorille on varattu yksi naisten ja yksi miesten suihkutila. Lisäksi K1-kerroksessa on yksi koko kiinteistön yhteinen unisex suihkutila pukuhuoneineen. Yksi suihkutila ja pukuhuone on varattu Dylanin käyttöön.